Söndag 24 Mars

Idag startade jag dagen med en riktigt brakfrukost, det är skönt när man får vakna av sig själv, göra allt i sin egen takt och har ork och tid till att fixa till en riktigt stor frukost. På förmiddagen blev det ett benpass på gymmet med Louise, vi bestämde oss för att påbörja träningsveckan idag så att vi hinner köra våra tre pass innan onsdag och kan på så vis åka hem direkt efter sista lektionen. 
 
Resten av dagen har jag bara städat och tvättat eller så bara och bara är det väl kanske inte, det tar på krafterna att skrubba, dammsuga, vika tvätt och gå i trapporna till tvättstugan med trötta ben efter träningen, så nu är jag väl värd en stund av lugn och ro i soffan framför tv:n innan jag slänger in handduken för idag. Mästarnas mästare har dragit igång igen och det är perfekt underhållning för min del :)  
 
Bjuder på två bilder från dagens träningspass, bensparken tar som tusan i rumpan! Louise lastade på inför marklyften. Kan för övrigt säga att jag inte kände något alls i mitt knä idag, längtar verkligen tills jag får lasta på ordentligt med vikter jag med :)
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.