Som alltid en lättnad

Fick tillbaka examinationsarbetet från förra kursen och jag var hundra procent säker på att jag skulle få anmärkning på min referenslista då jag kom på i efterhand att jag glömt att dubbelkolla den. Men endast en kommentar på hela arbetet som var 13 sidor! Fick beröm för min psykologidel som jag även var väldigt nöjd med. Trotts det så blev det inte det högsta betyget den här gången heller, känns som det är omöjligt för mig att uppnå, men en lättnad att inte behöva komplettera och kul i alla fall att jag fick beröm för psykologidelen. Jag sattsar högt, men även om jag inte är så bra på att formulera ut min kunskap på tentor och examinationsarbeten så känner jag ju att jag verkligen lär mig massor och det är ju det viktigaste! 
 
Min gymkompis är frisk så nu ska vi dra och gymma innan vi ska planera ett träningspass som är nästa veckas examination :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.