Livet knallar på

Börjar komma in i rutiner med jobbet, inte riktigt lika trött som förra veckan när jag kommer hem, har nu uppgifter att göra hela tiden så då rinner tiden iväg om dagarna. Idag fick vi sommarpresenter, trodde inte att jag skulle få som är sommarvikarie, men ett grillkitt fick jag med marinader och kryddor, inte fel alls måste jag säga, blev riktigt grillsugen där på jobbet. Fick bli en träningsfri dag idag, har en inflammation i axeln så kan inte göra så mycket på gymmet mer än rehab vilket jag körde igår (dötrist) och benen är helt slut försökte mig på benpass igår, men träningsvärk efter lördagens löpning och söndagens fotbollsmatch kändes så det blev något lite ben och rehab och sen 20 minuter på crosstrainern. Att jag dessutom har cirka fem eller sex skavsår gör att jag helst av allt vill vara barfota hela tiden så tänkte att de ska få läka lite också. Ork till bloggandet finns dock inte just nu, känner att den tid som blir över om dagarna efter jobb och träning vill jag göra annat på och njuta av att vistas utomhus när vädret nu är så bra som det är :) 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.