Träningsappar

De flesta apparna på min mobil är relaterade till träning eller spel. Jag har några riktigt bra träningsappar som alla är gratis som jag tänkte tipsa om. Den absolut bästa är Nike training app, den körde jag med hela jullovet, det är enkla övningar, pulshöjande och det krävs nästa aldrig någon utrustning och om det krävs kan man vara lite kreativ och ta något liknande hemma ;) Jag har skrivit om appen en gång tidigare här kan ni läsa vad jag skrev då. 
 
Sen har jag några enklare appar så som ”Daily workout appar” benworkout, ab workout och Ända workout alla dessa är uppbyggda likadant och innehåller 10 övningar som går utmärkt att göra hemma eller var du nu är och har lite golvyta, utifrån din egen kapacitet och kan träna från 5-10 minuter. Det är enkal övningar, inget märkvärdigt, men jag tycker att det är kul att få lite tips på nya övningar som går att göra hemma. Det finns även cardio och armar, kan finnas någon till också ;)
                                                            
 
 
Sen finns det massor av armhävnings appar där man kan göra en 100 pushup utmaning. Jag har en som heter rätt och slätt Pushups, där har jag utmanat mig själv till att göra armhävningar på tårna och utvecklats väldigt mycket på kort tid. Använde den mycket innan jul, men sen har jag inte kommit igång igen riktigt. Armhävningar är en bra övning för bröstet och för hållningen. Jag ska ta tag i den där appen sen när försäsongen är över och jag inte kör lika mycket styrka som det är nu. Utmanande och rolig samt att man ser sin egen utveckling och man startar såklart efter den nivå man ligger på om det så är 1, 20 eller 50.
                                                         
Fitness Pro är en annan app som jag har, om ni tränar på gym är detta en app att rekomendera. Appen har massor av övningar för gym, du trycker bara på den kroppsdel du vill träna och så kommer några olika övningar upp för den muskelgruppen. En bra app när man börjar tröttna på sina övningar och vill hitta nya för samma kroppsdel. Det går även att loggföra sin träning och lära sig lite anatomi genom att läsa om vad musklerna heter och vilken övning som tränar vilken muskel. 
 
                                           
 
Sen är ju Shape up Club en bra app för kosthållning och koll på kalori intag och förbrukning som jag nämnt tidigare.
My fitness pal har ungefär samma funktioner och går också utmärkt att använda för att hålla koll på kost och träning. 
 
Sen så använder jag mig också utav Runkeeper, men det känns som de flesta redan känner till Runkeeper, det är i alla fall en app som mäter sträckan som du springer och vilken hastighet du hålller. Den fungerar även bra att använda vid promenader, det går att ställa in om du ska springa eller gå. 
 
Sen har jag några till appar, men dessa är appar som jag använder oftast, kanske kan ge någon lite inspiration och speciellt om man inte har tillgång till att ta sig till ett gym så tycker jag om att använda mig utav apparna så att jag får en större bredd i övningsbanken :) 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.