Allt annat än det man ska

Vad bra jag är på att göra allt annat än att färdigställa min individuella uppgift.. Jag har typ skrivit klart den, behöver bara avsluta på något snyggt sätt. I fredags började jag läsa kurslitteratur som jag ska ha i vårens kurser istället för att skriva klart. Igår blev det ju Marieberg och lite shopping, sen pepparbiff med grönsaker i ugn innan vi åkte till Karl och hade det trevligt innan vi gick till Strömpis. Idag var vi ändå uppe rätt tidigt med tanke på sömnen inte trädde in fören efter tre inatt,  vid nio började dagen, men har jag skrivit klart min uppgift för det? Nej jag har sökt lite extra jobb, surfat runt i hopp om att kunna bestämma mig för vad jag ska beställa hem och sen har jag städat lite och tittat på skidor på tv och ikväll är det fotbolls träning som jag inte har tänkt att skippa, men jag har ju fram till 23.59 på mig, så det är lugnt. Jag hinner nog städa lite mer och fixa några till punkter på min lista.. haha jag är hopplös. Marko åkte hem för att inte störa mig, men vette tusan om det inte varit bättre att han suttit och stirrat på mig tills jag skrivit klart ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.