Tacoköttfärs med grönsaksblandning

Måste bara skriva av mig är uppe i eofori! Vilket jäkla ben pass jag körde idag! Sjukt nöjd med genomförandet, det var tungt men härligt och trotts att mitt knä är sisådär så kunde jag bibehålla en bra puls genom hela passet, jag var outtröttlig (näst intill) bara pumpade på!
Nu sitter jag och njuter av min lunch och kan tipsa er om en snabb, enkel och god maträtt.
Du behöver:
400 gram köttfärs
1 påse tacokrydda
1-2msk matfett/olja
frysta grönsaker
keso
Stek köttfärsen i matfett eller olja, blanda i tacokryddan enligt påsens beskrivning. När köttfärsen är klar häll i de frysta grönsakerna, servera när grönsakerna blivit varma med keso eller gräddfil eller liknande för att det inte ska bli så tort. MUMS!
Jag la undan lite köttfärs för att spara till dagens taco middag vilket gör det super smidigt, två olika rätter på nolltid! Älskar när jag hittar på så smarta grejer ;)  Receptet hittade jag på själv igår, säkert någon som provat innan mig, men ändå stolt över min egen påhittighet :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.