Lite ditt som datt

Himla skönt att bara ta dagarna som de kommer inte så mycket planer och väldigt avslappnat. Träffa lite vänner mellan varven, träna lite som man känner fört och sova precis hur mycket man vill. Idag fick jag träna gratis på Actic här i Katrineholm, tror kvinnan i receptionen är trött på att ta betalt av mig var och varannan gång jag är här i Katrineholm ;) Jag har bara studentkort inte maxkort (om jag skulle haft maxkort skulle jag få träna gratis, men det är 60kr diff i månaden på de korten och det blir en hel del på ett år så det klarar inte min studentplånka av). Det blev ett uttröttande pass med modifikation från hur mina överkroppspass brukar se ut (all utrustning som jag är van vid finns inte här i stan) det blev även tabataintervaller och det var sjukt skönt, känner verkligen hur min kondition har förbättrats på ganska kort tid nu.
 
En sak som störde mig grymt mycket var att alla verkar ha käkat glosylta som var på gymmet, visst om man tittar på någon lite snabbt tittar in muskler och så, men här var det glo så in i norden och inte bara en person, trodde jag hade tagit på mig tröjan bakofram eller något.. riktigt obehagligt. Bland annat därför jag inte gillar Actic i Katrineholm plus att det är litet, minimalt utrymme för fria vikter  och alldeles för få speglar (jag vill se mig själv göra övningar från helst två vinklar samtidigt så jag ser att tekniken är rätt). Tyvärr är det för dyrt för mig att träna på mitt gamla gym Friskhuset eller Worldclass som det heter nu, 100kr per tillfälle! Och hälsogymmet har bara receptionen öppen mellan 16.30-18.00 men är billigast i stan för engångs träning, men jag vill inte träna den tiden på dygnet alldeles för mycket folk för min smak ;) Kräsen brud, så man tager vad man haver och gör det bästa av det :) 
 
 
Det bästa efter träningen är att få hälla i sig proteinshaken, mums! 
 
Nu ska jag träffa min kära vän Anna, sporta på ni andra :) 
 
 
 

1 reaktion på ”Lite ditt som datt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.