Belöningens sötma

Eftersom jag inte behöver bry mig om några studier idag så har jag haft en riktigt skön dag. Sov ut på morgonen vaknade av mig själv helt utvilad. Åt frukost i lugn och ro, packade ihop väskan och cyklade iväg i snömoddet till gymmet. Precis när jag är framme vid gymmet kommer jag på att jag glömt pulsklockan hemma (super tråkigt att träna utan) men jag bestämde mig för att köra slut på mig totlat, en sån här sak skulle inte få förstöra min träning. Och nog jäklar tog jag slut på mig. Mina ben var alldeles darriga när passet var slut och det sved rejält av mjölksyra i rumpan som fick den sista omgången. En härlig belöning utav att hemtentan är färdigskriven, kunde inte fått en bättre belöning :) 
 
Tänkte tipsa om en bra rumpövning som numera ingår i mitt ben och rump pass, jag kallar den rätt och slätt bakåtspark med vikt, den kanske har något häftigare namn, men inget som jag känner till ;) 
 
  
Spän fast fotleden och dra benet sakta bakåt så att du står på alla fyra (ryggen ska vara rak, gick inte för mig med mobilen i handen) 
Dra sedan benet bakåt så att kroppen blir i en rak linje och håll imot på vägen tillbaka. Var noga så att ni inte lastar på för höga vikter, för när ni ska koppla loss måste ni vara försiktiga så att ni orkar hålla emot, annars är risken för skador stor. 
 
Nu ska jag förbereda för lite fredagsmys här i lägenheten :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.