Sportlabbet

Tänkte tipsa om ett intressant och roligt program som hade premiär igår på SVT play och det är Sportlabbet. Minns ni ”Mitt liv som Hellner” där vi tittare fick följa Eric Segerstedts resa mot att lära sig åka skidor och sedan fick tävla i VM mot den norska motsvarigheten som ”levde som Petter Norrthug”. Jag tyckte i alla fall om den serien och nu kommer alltså Sportlabbet, också den serien med Eric och där testar han olika idrotter och ser om han kan slå värdseliten om de får ett ”handikapp” så som förbundna ögon, spela med fel hand och så vidare. Så här beskriver SVT serien: 
 

Om Sportlabbet

I Sportlabbet reder vi ut vad som skiljer idrottseliten från vanliga motionärer och vad som egentligen är möjligt för den mänskliga kroppen. Erik Segerstedt leder serien och använder sig själv som testperson i olika utmaningar. Premiär lördag 7 december 06.00 i SVT Play.

Så om ni tycker det låter intressant tycker jag ni ska klicka er in här  eller på bilden och titta lite, det ligger redan uppe tre avsnitt som kom ut igår :) 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.