En ynka vecka kvar

Det var ju nyss 1 månad kvar, nu är det bara 7 dagar, en ynka vecka. Längtar verkligen efter fredags morgonen och att få sitta på planet och andas ut, det ska bli så skönt att få åka bort i några dagar. Det ska bli riktigt rolig att få träffa Sanna också såklart och att få se julstämningen i New York. Eftersom jag var sjuk igår tog jag mig tid till att titta på, Ensam hemma, vilsen i New York, den filmen ger en julkänslor och gjorde mig sugen på att åka skridskor, titta på allt julpynt i Central Park, se julgranen vid Rockafella center och allt annat julpynt som lär finnas över hela Manhattan! Så mysigt det ska bli.
 Ge mig den 20:e nu! Minns hur mycket julstämning det var när jag flög hem den 18 december efter mitt USA äventyr som ni kan läsa om här, då var det julkör på flygplatsen, vi var på julmarknad i Chicago helgen innan jag flög hem och det var så mysigt och så mycket julpynt! Nedan är lite bilder som jag tog 2010. 
Julgranen inne på Macys i Chicago var gigantisk! 
Julgranen i Cinncinati var inte heller så liten
Skidskobana i Chicago och julkör som sjöng, stämningsfullt och mysigt! 
Julmarknad i Chicago, påminde om julmarknaden i Gamla stan i Stockholm, riktigt mysigt! 
 

2 reaktioner på ”En ynka vecka kvar

  1. Vilka fantastiska bilder! Förstår att du längtar iväg!

    Jag tycker också det är en lagom takt att gå ner, känner inte att det måste gå fortare än så! Det ska ju vara bestående sedan också så det tar den tiden det tar och medans bygger jag upp bra vanor :)

    1. Nu när det är så stressigt också så vill man bara snabbspola fram till fredag ;) Precis det är ju en hållbar livsstil som ska byggas och det tar ju tid, låter klokt och sunt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.