Tröttsamt

Sista jobbveckan är igång, måndagen bara sprang förbi i rasande tempo och det känns som att veckan kan komma att gå undan. I helgen så firade vi min far som fyllde år på fredagen, vi åt gott, skrattade och hade det trevligt. Under lördagen så var jag och Marko på besök i sommarstaden Söderköping där vi åt glass på smultronstället, gick runt i ”kulisserna” som Marko kallar det (han menar på att det inte kan vara så idylliskt på riktigt utan att staden bara är en kuliss) vi njöt av solen och av att det fortfarande är sommar. På vägen hem stannade vi till i Norrköping där vi hittade lite smått till lägenheten, som blivit mysigare än mysigast. Lördagskvällen spenderade vi framför vår egna 3D tv som vi inte visste att det var, super coolt att ha 3D hemma (känns lite nördigt att sitta med glasögonen dock) ibland är det roligt med nya teknikprylar. 
 
Massor av yta nu när tjocktvn är borta och den nya sitter på väggen :) Nu vill vi bara bli av med barbordet så vi kan köpa ett lägre bord sen är jag super nöjd med hur vi har det! 
 
Något som är mindre roligt är att jag inte tränat på evigheter (känns det som) anledningen är en tröttsamt irriterande böld? eller vad jag ska kalla det som gör att jag knappt kan sitta, gå och allra minst röra på mig i något högre tempo. Den vill inte försvinna trotts många försöka att bli av med den, så nu håller jag på att försöka boka en tid till vårdcentralen (vilket inte är så lätt som man skulle kunna tro) jag ringde efter jobbet = slut på telefontider, tänkte att 1177 kanske kunde hjälpa mig men där fick jag prata med en snorkig dam som sa åt mig att kontakta min vårdcentral (inte därför hon var snorkig utan det var annat som hon sa) så då tänkte jag boka en tid till vårdcentralen via internet. Vilket inte var så smidigt som jag trodde, kl 24:00 släpps läkartiderna för imorgon vilket gör att jag får sitta uppe till midnatt idag och hoppas att det finns en bra tid imorgon som jag kan boka. Ska det verkligen vara så svårt att boka en tid hos sin vårdcentral? Suck… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.