Priser

Personlig träning

Om du är intresserad av att anlita mig som din personliga tränare, så finns mer information här
 
Träningsupplägg online
 
12 veckor – 1499 kr 
24 veckor – 2499 kr
 
Ett träningsupplägg skapas alltid utifrån varje enskild individ och behöver inte vara kopplat till gymträning. Utifrån dina träningsmål och träningsformer skapas ett träningsupplägg som ger dig förutsättningarna att nå ditt specifika mål. Under hela vägen mot ditt mål har vi kontinuerlig kontakt där vi ser över träningsupplägget och korrigerar om det krävs och bockar av delmål mot det stora målet allt för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt. Om du är intresserad av ett träningsupplägg så skicka iväg ett mejl till info@reachyourgoal.se och skriv rubriken träningsupplägg och ditt namn. 
 
Kostrådgivning online
 
12 veckor – 2999 kr
24 veckor – 3999 kr
 
Här skapas ett kostupplägg efter varje enskild individs målsättning och förutsättningar. Då vi alla är olika, har olika mycket aktivitet i vår vardag och dessutom tycker om olika smaker och ibland även har allergier. Kostrådgivning innebär inte ett färdigt kostschema, utan här är det fokus på att du ska få med dig kunskap och insikt i hur du bör äta utifrån din kropps behov. Individuella riktlinjer, kostregistrering och uppföljning varje vecka ingår. Om du är intresserad av kostrådgivning mejlar du till info@reachyourgoal.se Berätta om dig själv, ditt mål med en förändrad kost samt din nuvarande aktivitetsnivå så jobbar vi vidare därifrån. 
 
Fysträning 
 
Om ni är intresserade utav att anlita mig för att komma in och träna fys med ditt/erat lag så kontakta mig för offert på info@reachyourgoal och skriv rubrik fysträning.
 
Föreläsning
 
Om du/ni är intresserade av att boka in mig som föreläsare inom ämnen så som kost, motion, träning och hälsa så kontakta mig på info@reachyourgoal.se för mer information kring upplägg och priser. 
 
Massage
 
Vid intresse av massage bokar ni via Studio Greens hemsida, där finns lediga tider och priser alltid uppdaterat. 
 
Vid övriga frågor tveka inte att kontakta mig via mejl eller här på bloggen. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.