Nytt av allt

Ny bäddad säng, ny städad lägenhet, ny tvättade kläder, ny bakade kokosmuffins och sen kan jag inte komma på mer som är nytt. Jag är inte van vid att vara själv en fredagskväll så jag passade på att använda min energi till lite välbehövliga måsten. Nu är jag ganska trött (jetlaggad av sommartiden så vaknar vid fem, halv sex på morgnarna) så min ny bäddade säng känns väldigt inbjudande :)

Jag gillar dagar som jag hinner med mycket på, seminarium, träning, tvätta, laga mat, städa, baka och lite lugn framför tv:n :) Snöat in lite på nachotallrik, så gott och enkelt, idag blev det utan nachochips så då kanske det inte kallas nachotallrik? Gott i alla fall :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.