Nej, inte igen!

Vaknade upp av en mardröm kl 05.58 idag och möttes av en annan mardröm, min hals har nämligen svullnat upp och gör ont. Neeeej är min känsla kring det här, jag orkar inte vara förkyld igen! Tredje gången sen början på augusti det innebär att jag nu blivit förkyld 1 gång i månaden senaste tiden! Jag som aldrig brukar vara förkyld, jag förstår inte, men det verkar som att ALLA går och dras med förkylningar denna höst?!  Eftersom jag idag åker till Katrineholm så har jag planerat resten av veckan med träning i form av löpning och promenader, men nu blir det nog att jag endast får hålla mig till det senare, men är det vad min kropp klarar av så är det så, bara gilla läget och ha en positiv inställning så jag snart är frisk igen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.