Trojaner man inte vill ha

Igår fick jag ett samtal från min bank, mitt internet inlogg till banken har blivit spärrat för jag har råkat ut för en trojan på min laptop. Denna trojan tar sig förbi alla brandväggar utan att bli upptäckt och är speciellt ute efter banker och försöker hacka in sig på bankerna. Så nu måste jag omformatera datorn, allt måste väck och sen får jag använda min dator till bankärenden. Jag vill inte ha någon trojan på min dator för jag vill inte formatera om hela datorn och slänga iväg alla mina bilder och alla dokument som finns på min dator.. men men man vill ju inte ha någe skit på datorn och jag har märkt att på vissa internet sidor går det väldigt segt nu mer, så det måste ju göras, men varför ska man lyckas få någe sånt här skit! :O Min vanliga tur..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.