Höjden av trötthet

Usch är riktigt trött både i kropp och knopp, igår nådde jag nog höjden ändå. När jag kom hem från matchen (som vi för övrigt vann) var jag så sjukt trött att jag fixade ihop yoghurt och musli och startade tv:n och efter 5 minuter inser jag att jag sitter och stirrar på myrornas krig och sömnlikt sitter och slevar i mig min yoghurt.. haha

Vill bara flika in att det finns en fördel med att man inte har solsida i lägenheten, svettas ihjäl i trapphuset just nu, men så öppnar man dörren till lägenheten och en sval bris möter en i dörren det är sååå skönt att min lägenhet kan hålla en sval temperatur, sen önskar jag att jag hade en balkong och solsida om vartannat för att underlätta så att man kunde njuta av vädret utan att kånka ner grejer tre våningar och försöka hitta en gräsplätt som inte någon annan granne intagit ;) Men jag kunde haft det värre och bo på 6:e våningen, fast då har man ju en ursäkt till att ta hissen, nu känner jag mig alltid lat och tidsslösande när jag tar hissen eftersom det bara är tre våningar och det oftast går snabbare att gå upp än att ta hissen som nog är den segaste hissen jag åkt.. Det finns helt enkelt fördelar och nackdelar med allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.