Dag ett avklarad

Super duper trött, kroppen och knoppen är inte van vid att jobba, mina fötter värker, men det är kanske ganska förståeligt då jag gått 24 000 steg eller 18,2km om man vill räkna det så istället. Jag hoppas att fötterna vänjer sig snart annars kommer det bli fem jobbiga veckor. Känner inte att det finns energi till mycket efter jobbet, men måste massera mina sista praktiktimmar och spela en fotbollsmatch den här veckan..
 
I övrigt så hade jag en super trevlig midsommarhelg med massor av god mat och en hel del mys med Marko. På midsommardagen var det min och Markos 3 års dag, inget direkt firande blev det, vi tittade på fotboll och delade på en marabou chokladkaka och jag blandade till några drinkar, mer avancerat än så blev det inte, men så mysigt så. 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.