Inga hjärtan idag inte

Någon som missat att det är alla hjärtans dag idag? Svårt att göra, jag tog en promenad i det underbara vädret till affären och inhandlade grönsaker och en blomma, nu kom jag på att det visst blev ett hjärta idag för jag köpte en murgröna formad som ett hjärta. (Sorry Anna kunde inte låta bli men jag tackar inte nej till en till de är jäkla snygga). Även om inte alla hjärtans dag är så viktigt för mig så tyckte jag att det var fint att se tjejer och killar och äldre damer och herrar med blombuketter, rosor och chokladaskar traska omkring överallt :) ¨

Har tränat och bakat idag också, gjorde nog världens äckligaste matmuffins som åkte rakt i soptunnan.. blää men så kan det gå nu har jag provat i alla fall..


(inte min blomma, men har en likadan )

Och när det är en sådan hjärtlig dag så kan jag ju passa på att säga att jag har en sån otrolig tur som har hittat Marko, även fast han får mig att ha ont i hela kroppen och hjärtat av saknad när jag är ifrån honom så mår jag ju så himla bra när jag är med honom. Det är otroligt vad mycket känslor en person kan väcka inom en jag älskar honom mer än ord räcker till! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.