Snöstorm? Eller vinter

Denna morgon vaknade jag halv sex av plogbilen, men jag lyckades sova en stund till. Efter frukost och julkalenders tittande hoppade jag upp på min insnöade cykel och trampade iväg till gymmet. Det var svårt att se och det gick lite trögt, men jag kom fram. På gymmet blev det kondition och mage/rygg innan jag cyklade hem. Cyklingen i sig var ett träningspass, men här i Örebro har det inte varit någon snöstorm iaf lite blåsigt och snöfall, helt enkelt vanligt vinterväder. Jag ler andra grymtar, känns så löjligt att det blir samma ramaskri varje år det kommer snö. Tålamod och var ute i god tid så blir allt bra :) Nu blir det till att städa lite innan jag ska på sena fotbollsträningen :)

Det känns riktigt bra i kroppen efter förkylningen, märks inte alls av och det ökar min motivation! Nu kör jag hårt inför jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.