You are my hero


Det här med distansförhållande är jag ganska dålig på har jag börjat komma på. Varje dag ifrån honom gör bokstavligt talat ont, det bankar och dunkar och saknas så otroligt mycket och det börjar direkt jag bara är ifrån honom en stund. En kärlek större än jag själv riktigt kan få grepp om. Jag älskar honom minst lika mycket som han älskar mig om inte mer. E+M=Sant!

Därför åker jag till Katrineholm idag, men även för att träffa lite andra människor som står mig varmt om hjärtat!

2 reaktioner på ”You are my hero

  1. åh, vet precis hur det känns. jag och stefan bodde ca 78mil bort från varanda i början…aldrig varit så glad nu när jag vaknar upp brevid honom varje dag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.