Fotbollen och sturehov

Jag har inte nämnt det så mycket här i bloggen, men jag har bytt lag och lämnat Dfk värmbol nu när jag flyttat från Katrineholm, men jag ville inte lämna fotbollen så jag letade upp ett lag här i Örebro och det föll på Sturehov, kanske lite för att hemma arenan ligger 5 minuter bort på cykel, men det fanns några andra faktorer också. 

Förra veckan fick jag mig en ny snygg träningsoverall med loggan på och nu börjar jag känna mig som en sturehovare. Till helgen drar serien igång och det ska bli kul att möta nya lag och anpassa mig till sturehovs spelstil och förhoppningsvis utvecklas som fotbollspelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.