Firande av helgen

Började dagen med seminarium, blev kanske lite klokare. Efter det firades helgen in tillsammans med Marko som följt med mig till Örebro idag. Vi åkte ut till Marieberg och spenderade pengar. Jag har nu införskaffat vinterjacka, vinterstövlar, byxor och sen en del annat smått som jag behövde. Skönt det, det enda som jag inte hittade var en ny tröja, men orkade inte leta var helt slut så det får bli någon annan gång :)

Nu ska jag njuta av fredagskvällen och hittar jag inte på något vettigt så blir det la att kanske fortsätta fila på mina labbrapporter får ju en ny varje vecka så berget växer ju bara eftersom jag fastnar på diskussionerna hela tiden.

Ha en fin kväll !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.