Berg flyttar in

Här sitter jag i myskläder, ny duschad, lite pömsig och inväntar Berg flyttar in. Hoppas och tror att denna säsong kommer vara lika bra som de två föregående. Skapligt lycklig förra hösten över att det gick att följa via tv4play från staterna.

Annars är mitt liv rätt trist att läsa om, inte så trist att leva dock vilket är tur ;) Jag pluggar rätt många av dygnets timmar eftersom det är mycket nytt och svinsvårt (idrottsfysiologi) som jag försöker pränta in i mitt huvud, men jag tycker ändå att det är rätt intressant när jag väl förstår och inte sitter som ett frågetecken och det känns som de som förstår pratar ett annat språk.

Jag letar vidare efter lägenhet i örebro, tillbringar nu för tiden nästan varje dag i den staden.
Oj nu har Berg flyttar in börjat! tjao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.