Pusta ut lite

Vilken pärs.. Har skrivit prov i sex timmar, nej förlåt 5 timmar och 56 minuter skickade in det med 4 minuters marginal! Vilket jävla prov alltså, men skapligt glad att jag skrev det idag och inte imorgon som först var tänkt hade aldrig funkat tidsmässigt att skriva det på kortare tid. Helt slut i huvudet är jag ju, nya jobbet känns fortfarande roligt, jag har mitt egna lilla kontor, eller en hel reception har jag ju och en dator och hedset och det mesta som finns på ett kontor och känner mig lite vilsen och lite liten, det brukar ju vara vuxna som sitter i receptioner, men jag kanske bör börja räkna in mig där.

Efter jobbet så hämtade jag Marko och vi tog lunch på stan innan jag gick till vårdcentralen och tog bort stygnen. Lättnaden över att det var näst intill smärtfritt var skapligt stor kan jag säga. Nu har jag endast ett lite plåster på tummen kvar som jag ska ta bort om några dagar. Tog det lite lugnt en stund och njöt över att hinna träffa Marko lite innan han skulle och jobba, han har jobbat kväll/natt hela veckan så vi har inte hunnit ses den här veckan. Efter att jag sovit lite för att orka skriva provet så satte jag igång och det är vad jag har gjort hela kvällen.

Nu ska jag sova! Imorgon väntar jobb och på kvällen tar jag och Anna tåget upp till Stockholm för att ha lite skoj :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.