Ny vecka, nya tag

Som alltid fast man inte tror det så lyckas man ju få färdigt sina arbeten och skicka in dem innan deadline är nådd, nu är det bara att vänta och hoppas på att man får godkänt också. Så igår eftermiddag njöt jag i solen och tittade på fotboll, sen hem och ha en mysig filmkväll med min pojk. Fick tillbaka provresultatet från fredagens prov, 37/40 känns ju inte dåligt, ställer mig dock lite frågande till hur det kan vara ett G när 38/40 som jag fick sist var ”du strävar mot det högsta betyget”. Weird.. Nu lugnar allt ner sig också vilket är super skönt, så nu har jag tid att nöta till högskoleprovet som närmar sig lite väl läskigt snabbt, alltid är det något som måste göras ;)
Nu kör vi, ny vecka, nya tag!

Kramar på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.