I’m going home

Fyra och en halv vecka på resande fot, från 2 Juli till 2 Augusti har jag varit ute och rest nu, men imorgon flyger vi hem jag och Marko. Jag längtar efter att få duscha hemma igen, varför känner man sig som renast när man får duscha hemma?


Första veckan på resande fot, en äkta turist.

Det är lite ovant att ha tillgång till omvärlden igen, har haft tillgång till internet två gånger och sett lite nyheter på kroatisk tv om Norge och Amy Winehouse och på bosnisk tv såg jag katastrof matchen Sverige-Japan som jag ångrar att jag såg, stor besvikelse! Det har mest varit skönt att stänga av allt, men jag har läst 100 tals blogginlägg för att läsa ifatt och hålla koll och besökt x-antal nyhetssidor för att se vad jag missat. Dröjer nog inte länge tills jag är van vid att ha tillgång till oändlig information bara några knapptryck iväg och allt är som vanligt igen.


Slutet på vecka två, grilldag vid en sommarstuga på ett berg.

Nu ska jag försöka hitta plats i väskan till mina shoppingfynd jag gjorde idag. Imorgon blir det sverige, hoppas jag får lite svensk sommar också :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.