Halvfyllda väskor och bio

Idag bar jag upp två resväskor till mitt rum som jag börjat fylla med kläder, så att jag inte går och tar på mig något som sen ska följa med till USA. Jag fattar inte hur jag ska lyckas klämma ner allt jag behöver i två ynka väskor observera ena är handbagage väska alltså inte stor! :O Vi får se hur det går imorgon när jag ska fortsätta fylla väskorna, jag tror att det kommer bli packningskris…

Jag har även varit en tur på stan med mamma och köpt en eyliner, underkläder och en snygg kofta alltså ännu mer som ska få plats i väskan.. hehe Jag hade tänkt köpa med mig mat från thai vagnen till mig och Marko för jag vill så gärna äta det innan jag åker, men thai vagnen var inte där :( Så nu blir det någon annan snabbmat för sen ska jag och Marko till Örebro och gå på bio och ha en mysig kväll ihop :)
Ha en fin kväll ! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.