Skunk

Jag såg en skunk idag, knasigt hur djurlivet fascinerar mig, men ärligt talat vi har väldigt lite djurliv hemma känns det som när man jämför med alla djur här, skunkar, jordekorrar, tvättbjörnar och alla färgglada fåglar plus allt som finns hemma.

Idag har jag shoppat på ett annat shoppingcenter än jag tidigare varit till. Polaris hette det jag var på idag och jag fyndade omedvetet, såg att det stod nedsatt pris på den gråa tröjan från 69.50 till 49.50 så tyckte att jag gjorde värsta fyndet, men när jag kommer till kassan visar det sig vara ännu mer rea och jag betalade 29.99 för tröjan! 40 dollar från orginal pris snacka om att jag var nöjd och den svarta långärmade köpte jag på samma affär och även den var nedsatt från 39.99 till 23.99 så det blev 30 dollar billigare än jag räknat med.  För dem pengarna gick jag och köpte ett linne :) Jag betalade mer för linnet än för någon av dem långärmade! Köpte även ett armband kommer bild på det någon gång när jag har på mig det ;) Sist jag shoppade var det också rea på kläderna som jag köpte och märkte det då när jag kom hem, jag har blivit en mästare på att fynda omedvetet med andra ord ;)

Bilderna blir inte så bra ljusmässigt på grund av mina röda väggar, det är 3/4 ärm på den gråa ubermysig tröjan.

Nu på kvällen var vi bortbjudna på middag och vi var till ett fint, ganskat stort hus som ägarna designat själva, det var riktigt amerikanskt och ”Ohio state” matchen visades så klart på tv:n. Mycket av materialet i huset hade intressanta historier som vi fick berättade för oss under rundvisningen. Jag har ännu en gång fått diskutera Stige Larsson, alla älskar hans verk och jag börjar känna mig lite bekvämare med att prata eftersom jag får så mycket komplimanger för min acent. Tycker inte om att prata högt, det låter så mycket bättre inne i huvudet än när man ska uttala orden, men det går fortare och fortare att hitta rätta orden i alla fall :)

1 reaktion på ”Skunk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.