Park of roses

På vägen tillbaka från min cykeltur stannade jag till vid Park of Roses. Jag har tänkt gå in i ros parken flera gånger, men det har inte blivit av, men nu har ju första frosten varit så kände att jag måste ta och göra ett besök innan rosorna slutar blomma för året. Det var väldigt vackert och luktade underbart. Jag kan tänka mig vad fint det är mitt i sommaren när allt blommar för fullt :)

Det fanns olika avdelningar i parken, den första jag var in i var earth-kind rose demonstration garden.
Där kunde man se dem här rosa rosorna.

I mitten av parken fanns ett utkikstorn där man kunde titta på hela parken. Trä grejen till vänster längst ner är en plats avsedd för giftemål och det hålls cermonier under den, antar att det är ”klätterrosor” som brukar blomma på sommaren.

Parken sedd från utkikstornet väldigt vackert, den gula rosen är min favorit den var udda och vacker.

Rosen doften var så härlig och jag gillar verkligen oranga och gula rosor, fast alla rosor var ju fina :)

Det har varit en bra dag idag, hade inte mycket planer alls när jag vaknade, men har gjort något hela dagen. På eftermiddagen så gick vi till Cup of Joe och drack varmchoklad sen gick vi in i några butiker på vägen tillbaka. Sen har jag varit och handlat med Johanna nu på kvällen så nu är kylen fylld av god mat. Nu blir det väldigt sen middag klockan är halv tio här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.