Joggat

Det känns bra nu, mina ben är lite trötta, men jag har för första gången sen juni 2009 varit ute på en jogging runda utan att ha ont! 25 minuter i rätt lågt tempo, min kondition är verkligen inte något att hurra över, var jag ute och joggade och det känns så himla bra att det inte gjorde ont. Har ju konstigt nog kunnat spela och träna fotboll, men inte kunnat gå i högt tempo eller jogga utan att få ont, men nu kanske det vänder?

Underbart väder idag för övrigt 21 grader i skuggan, lite friska vindar och några grader varmare i solen så shortsväder idag och det är november nästa vecka? haha kan man inte tro.

Nu ska jag försöka föna mitt hår med min usla hårfön och sen ska jag ge mig iväg med bilen, utan gps! Har varit till stället en gång tidigare (polaris), men mitt rätt bra fotominne minns hur avfarten från motorvägen såg ut och motorvägen hittar jag till utan problem så det ska nog gå fin fint :) Har tittat på en karta också så nu när jag skrev det här känner jag mig rätt lugn. Ha en fin kväll tänkte jag skriva, men blir ju god natt till er och trevlig kväll till mig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.