En dag i parken

Idag kom Ryans jobbarkompis  Steven och hans familj och hämtade upp oss och så åkte vi till en stor park på andra sidan stan ungefär. Det kändes som att vi var mitt ute i skogen bara ambulanssirenerna som man hörde emellanåt avslöjade att vi inte var det. Vi grillade majs, hot dogs och marshmallows och jag smakade root beer, inte speciellt gott eller äckligt bara konstigt. Både Steven och hans fru var jätte trevliga och kom med massa förslag på saker som jag skulle kunna hitta på medan jag är här så jag ska kolla upp lite saker nu i veckan. Steven ska även försöka hjälpa oss att få biljetter till en amerikansk fotbollsmatch :) Det var en trevlig dag i parken.

Jag har även varit och spelat fobtoll, vi ska försöka hitta ett annat lag med kanske några tjejer i, det var ca 23-24 killar i åldern från ca 12-30+ idag och det var inte mycket till passningsspel. Det var dribbla bollen så långt du kan, eller passa dem bästa spelarna och låt dem dribbla. Man hade ingen position förutom målvakterna och det kändes inte så kul helt enkelt. Mina nya fotbollsskor har skavt bort allt skin på båda mina stortår och det svider som in i helvetet. Det var en plågsam dusch efter matchen. Nu ska jag titta på film och sen sova och sen är min tredje helg i staterna över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.