På flygplatsen

Klockan fyra imorse ringde klockan och det känns som det borde vara ljust ute nu, men icke för klockan är bara kvart i sju. Jag har befunnit mig på flygplatsen i ca 1 ½ timme och det är 45 min tills jag ska flyga iväg. Jag hoppas att mitt flyg börjar ombordstigningen snart är lite uttråkad. Nästan alla affärer är stängda eftersom det är så tidigt på morgonen så har har fördrivit tid på ett cafe och druckit varm choklad och försökt printa ner lite känslor och tankar på papper, kan vara bra att tömma hjärnan ibland.

Jag fick gå igenom en sån här ny grej, x-ray maskin, kändes hel skumt. Lite intressant är att det var mycket hårdare i säkerhetskontrollen här än i New york, det hade jag inte förväntat mig trodde att New York skulle vara det hårdaste stället som finns när det kommer till flygsäkerhet. I x-ray grejen piper man inte, men jag klarade mig undan extra kontroll så det var skönt. Brukar ju alltid pipa.

Nepp bäst att börja hålla koll på om det blir ombordstigning snart :) Önska mig en toppen dag i Washington, idag ska jag se vita huset bland annat :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.