Nu blev det svårt

Nils sover sin förlängning på natten stund, brukar vara 20-30 minuter så jag passade på att titta om jag fått mitt antagningsbesked eftersom jag sökt ett antal distanskurser till våren och se det hade kommit. Nu blev det ju så att jag kommit in på 5 av 6 kurser och jag ska välja två som jag ska läsa så nu blev det svårt. Den ena har jag bestämt det är idrotts medicin för idrottare men den andra då? Nu har jag något att fundera på i några dagar tills jag måste bestämma mig.

Mamma eller pappa skulle vilja skypa ikväll har några frågor till er så om ni eller Sanna läser det här kan ni ju försöka sitta vid datorn vid nio-tio typ :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.