Julshopping

Johanna kände sig piggare nu mot kvällen så vi tog med Nils och åkte till Easton town center och handlade julklappar :) Det snöade, blåste och var juldekorerat så ja nog fanns det julkänslor i julshoppingen :) Hittade nästan allt på listan som jag skrivit och shoppade upp en hel del pengar som vanligt, men inte en enda sak till mig själv. Ibland funderar jag över vart mina pengar försvinner, men då behöver jag bara öppna min garderob och tänka tillbaka på hur den såg ut när jag kom hit i September och precis packat upp mina väskor och jämföra haha.

Jag tyckte inte att jag köpt så värst mycket kläder till mig själv, men när jag började räkna så blev det

3 par skor
2 jackor
1 klänning
2 linnen
1 par leggins
1 par strumpbyxor
6 tröjor
2 par vantar
1 halsduk

Oops det blev en del, därtill så finns det en massa roliga julklappar :) Snart klar med julklappsinköpen och då ska jag unna mig själv en plånbok och kanske ett par stövlar som jag såg idag. Sanna känner du igen mig? Jag har blivit shopping galen på grund av att allt är billigare än hemma.

Nu ska jag hänga upp tvätt och sen sova, en annan sak där jag märker att jag har mer kläder nu än när jag kom hit, förut var jag tvungen att tvätta för att jag inte hade några rena tröjor, nu är det för att mitt megastora lager med underkläder tagit slut.

Ni skulle ha fått bilder från ett juldekorerat easton om det inte varit för att när jag skulle ta första bilden stog det ”Batteriet slut” och så släcktes kameran ner.

1 reaktion på ”Julshopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.