Reach Your Goal

Min dröm och mitt mål är att kunna hjälpa andra att nå sina träningsmål så därför har jag sett till att förverkliga min dröm genom att starta Reach Your Goal. Jag erbjuder både träningsupplägg, kostupplägg och föreläsningar. Tillsammans tittar vi på dina mål, förutsättningar och träningsformer och skapar ett träningsprogram för dig där du får träna på ett sätt som du trivs med och tycker är kul. Jag tror att för att få ett långsiktigt och hållbart träningsupplägg att fungera så måste man tycka att det är roligt. Vid såväl träningsupplägg som kostupplägg så finns jag med hela vägen online och stöttar, puschar och justerar om så behövs allt för att du ska nå ditt mål! 
 
Priser kan du se här
 
Om du vill veta mer om min träningsbakgrund och utbildning kan du läsa om det här
 
Om du har har övriga frågor så kan du höra av dig till info@reachyourgoal.se
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.