Kycklingwok med nudlar

Lagade en ny maträtt idag, tog delar av receptet från tasteline.com gjorde några egna justeringar och resultatet blev superduper gott! Så därför tänkte jag dela med mig av receptet.
 
Ingredienser:
400-500gram Kyckling
2msk ljussoja (godast enligt mig)
2msk matolja
1burk Kokosmjölk
2tsk honung
3krm sambal oelek
300gram frysta wokgrönsaker eller gör din egen blandning av valfria färska grönsaker
 
Strimla kycklingen i lagom stora bitar (det som känns bra för dig) lägg i en bunke och häll sojan över, rör om.
Koka upp kokosmjölken, när den kokar häll i honung och sambal oelek, rör om.
Värm upp pannan som maten ska tillagas i (wokpanna eller stor stekpanna) häll i oljan.
Lägg i kycklingen och och låt fräsa ett tag
Blanda i kokosmjölksblandningen rör om ordentligt så att allt blandas
När det har fått puttra en stund sen blandar du i grönsakerna,
När grönsakerna är varma, men fortfarande krispiga så är maten klar
Servera med nudlar
 
Sjukt gott och mättande! Gick snabbt och enkelt också ca 30 min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.