Träna bålen smart, hitta aktivering i inre magmusklerna

Sen några år tillbaka tränar jag inte mage och rygg för sig, eller rygg kan jag träna, men då fokus på övre delen. Annars tänker jag mer att jag tränar bålen. Jag jobbar med det som en enhet och tänket som jag numera har med mig in i träningen gör att träningen är så mycket roligare.

Min svaga länk har länge varit magen att jag har svårt att hitta aktivering och spänna på dom inre magmusklerna. Övningar som att stå på händer, planka, hjula, hänga har varit extremt tunga och därför också väldigt tråkiga, jag har inte känt att jag blir starkare. Nu känner jag progressionen och hur hela jag blir stabilare i kroppen och det är ju mycket mer motiverande.

Jag tipsar, så här aktiverar du inre magen

I min senaste youtubevideo berättar jag om tips för hur en aktiverar inre magmusklerna, hur en får bålen att jobba tillsammans och hur en hittar en övning som är på rätt nivå utifrån ens utgångsläge. Allt för att en ska få ut så mycket som möjligt av sin träning.

Tipsen för att aktivera inre magmusklerna och jobba med bålen som en enhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.