Det här vill jag att 2018 ska innehålla

Här om dagen bjöd jag på en sammanfattning av 2017 året som blev så mycket bättre än 2016. 2016 var utmaningarnas år och 2017 blev utvecklingens år. Vad ska nu 2018 då bli? Jag har en positiv känsla inför året, en tro på ännu mer utveckling och har förhoppningar på vad jag vill att mitt 2018 ska innehålla.

Det här vill jag att mitt 2018 ska innehålla

Personligt

  • Balans, ledordet för 2017 vill jag ha med mig in i 2018, vill inte tappa det jag börjat skapa.
  • Mer natur, jag har varit ute i naturen, gjort dagsvandringar, haft picknickar och njutit men vill ha ännu mer. Därför ska jag fortsätta att aktivt få in mer natur i min vardag.
  • Vårda mina relationer, jag blir lätt fokuserad på jobb, men 2018 ska jag bli bättre på att vårda mina relationer. Bättrat mig lite under 2017 och haft ett fantastiskt år med Marko men vill att alla mina relationer ska blomstra. Vi har ju faktiskt bara nuet att förhålla oss till, ingen vet vad som sker längre fram.

Arbete

  • Utveckla mitt företag ännu ett steg. Jag har jobbat hårt för ett projekt 2017 som jag nämnde i min resumé och 2018 då ska det banne mig klaffa och gå i lås. Håll tummarna för mig.
  • Fortsätta sträva mot att utveckla mig i min yrkesroll. Detta året har jag utvecklats riktigt mycket. Lite sådär så att jag önskar att mina tidigare PT-klienter skulle få chansen att träna med mig idag, för känner själv att jag skulle gjort ett så mycket bättre jobb idag än vad jag gjorde då. Men samtidigt så hör det ju livet till, vi lär och utvecklas och jag gjorde det bästa utifrån min kunskap och erfarenhet där och då. Jag tror att 2018 med mitt nya uppdrag inom fotbollen kommer fortsätta utveckla mig och få mig att utmana mig själv.

Träning

  • Utöka till två friidrottspass i veckan. Min träningsgrupp har erbjudit sig att flytta på ett träningspass tidsmässigt så att jag kommer att kunna vara med oftare (haft svårt då det krockat med mitt jobb). Det är så roligt att ha en träningsgrupp och skönt när någon annan mellan varven säger vad en ska göra.
  • Kanske göra min första friidrottstävling? Mina tränare har pratat om detta bara för att vi ska få testa på hur det är när en tävlar. Skulle vara lite roligt att få känna på och se rutinerna runt sådant. Allt är så spännande med att syssla med en ny idrott.
  •  Förbättra konditionen eller framförallt få fart på löpningen. För några år sen sprang jag hela tiden, senaste tre åren inte lika mycket. Men jag har fått ett allt större sug efter löpning så ska bara ta mig över tröskeln lite oftare.
  • Byta gym – det är egentligen något jag tänkt på i ett år. Har egentligen bara varit kvar för att det är smidigt då Marko tränar där, men för min träningsmotivation behöver jag byta. Jag har bestämt vart, men det håller jag på ett tag till ;)

Har ni några önskemål på vad ert 2018 ska innehålla?

3 reaktioner på ”Det här vill jag att 2018 ska innehålla

  1. Mer natur – vilket bra mål! Det liksom sammanfattar mina tankar som jag inte riktigt kunna sätta orden på! Det ska jag också ta med mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.