Så gick det med målsättningen

Inför hösten satte jag upp en hel del mål och delade med mig av några här i bloggen. Jag tänkte att jag skulle summera upp allt och se hur det gick.
 
– Utveckla bloggen ännu mer, starta upp veckans pepp, skriva fler inlägg med kunskapsbaserat innehåll, mer recept m.m (Här får ni gärna komma med önskemål, tips och idéer). 
 
 
Det har väl gått så där, upp och ner. Det blev en helt annan höst än vad jag hade tänkt, men utifrån mina nya förutsättningar som jag fick så tycker jag ändå att jag hållt ihop det ganska bra. Kom av mig lite med veckans pepp, men har fått till några recept, några kunskapsbaserade inlägg, men jag vill självklart få upp antalet inlägg i veckan ytterligare, så det finns fortfarande utvecklingspotential här. 
 
 

 
– Bli fullbokad som PT vilket för mig innebär 70-timmar PT i månaden. Utifrån att jag ska hinna med mitt företag också.
 
Det här sket ju sig bara någon vecka efter att jag skrivit detta då jag bestämde mig för att sluta. Vet att det är många som blivit otroligt förvirrade när jag plötsligt skulle sluta på actic och det kan jag säga att jag också blev, men vem hade kunnat ana att det skulle bli så här mycket bättre? Det blev istället att jag avveckla allt på actic och 100% på mitt egna företag. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men nu har jag nya mål och i december har jag varit fullbokad massör hela månaden igenom (till och med lagt in extra tider, som också blivit fullbokade) så fullbokad har jag varit, men på ett annat område ;)
 
– Lära mig gå på händer, börjar kunna stå kortare stunder, men behöver öva mer! (Tackar och bockar till mig själv som valde att vara core-instruktör så att jag var tvungen att stärka upp bålmuskelaturen). 
 
Det här har jag varit otroligt dålig på att träna på så jag är på samma nivå som i somras, men jag har i alla fall behållit min bålstyrka genom att upprätthålla träningen trots att jag inte haft några core-pass. Så kanske till sommaren ;) Tittar på citatet nedanför och peppar på.. 

 
– Ta en morgonpromenad på mina ”sovmorgonsdagar”, detta är något jag har saknat i mitt liv, mina morgonpromenader, så nu tänker jag se till att jag inför det i mitt liv igen. Jag vet att det bara är att ta sig upp, men genom att ha det som ett mål och en plan för det så är det lättare att motivera sig när klockan ringer, även sådant som man vill och tycker om kan ibland behövas lite motivation till för att orka. 
 
Det här lyckades jag med och tog tag i. Jag gick väldigt många promenader tills jag fick ont i foten. Då plockade jag bort den extra morgonpromenaden, men tack vare att jag inte lagade min cykel, så fick jag gå överallt så jag fick en ”morgonpromenad” när jag gick till jobbet (ville gå så lite som möjligt p.g.a foten). Det har gjort att jag har kunnat lyssna mycket på ljudböcker, poddar och få tid att tänka och filosifera vilket jag älskar. Det har blivit lite sämre nu igen när mörkret har gjort intåg och jag fått en ny cykel med vinterdäck, men det känns inte super lockande att gå morgonpromenader i mörker, så jag ska helt enkelt bara se till att ta upp vanan igen när jag kan njuta av soluppgången på morgonpromenaden. 
 
– Strukturera upp mina dagar bättre. Detta är något som jag haft lite problem med då jag har så många olika jobb och platser jag behöver vara på vissa dagar, nu har jag tänkt ut en ny strategi och ska se till att hålla mig till den, då tror jag att jag kommer bli mer produktiv och får mer fritid till återhämtning. 
 
 
Här har jag lyckats allra bäst. Jag har mycket mer struktur idag, fast jag egentligen har en arbetsplats mer idag då jag masserar, men har ändå bättre arbetstider och mer struktur. Tack vare att kontoret och studion ligger så nära varandra får jag bra och vettiga dagar utan en massa dötid och genom att inte ha jobbet hemma på samma sätt så får jag den återhämtning som jag behöver för att orka hålla igång. Sen har jag en bra strategi när jag jobbar som hjälper mig både hemma och på kontoret. Att jag inte får 100 FB-meddelanden med jobbrelaterad information om dagen underlättar också och har släppt på inre stress.  
 
Så summa sumarum, så gick det väl helt okej med mina mål, men det beror också till stor del på att denna höst inte alls blev som jag hade tänkt och planerat utifrån. Jag är i alla fall otroligt stolt över mig själv och allt jag lyckts med. Ja jag skiter i jantelagen och säger högt att jag är stolt. Det är inte busenkelt att helt plötsligt leva på sitt företag, men genom snabba handlingar, planering och ett jäkla driv så har jag lyckats även om jag vissa dagar skulle ha velat gömma mig under en sten och aldrig titta fram igen (även om jag mest visar min positiva och drivna sida i bloggen, så har även jag tunga dagar). Drivkraften är att jag vill jobba med det jag älskar och då kan man inte bara ge upp, utan då får man kämpa lite extra ibland ;) Nu gäller det att sätta lite nya mål för nya året och våren :) 
 
Har ni haft några mål för hösten? Hur gick det för er? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.