Vlogmas 2020

Detta år är inget annat år likt. Och jag har ju försökt satsa lite mer på min youtube-kanal visa och instruera och dela med mig där. Så kom jag på den briljanta eller galna idéen att köra en Vlogmas 2020, tanken slog mig i Oktober eller som det kanske redan var i September. Tidig höst var det i alla fall.

Vad är en Vlogmas?

Nu kanske du funderar på vad är en Vlogmas? Jo ursprunget till Vlogmas baseras på att en ska posta en video om dagen fram till jul på youtube. Lite som en julkalender fast på youtube. Så mitt mål är att varje dag fram till Julafton kommer det komma upp en ny video på min youtubekanal. Vi får se om jag lyckas för jag är inte något proffs, men jag tänker att det också är ett bra sätt för mig att sänka ribban lite. Jag kan lätt bli perfektionist som inte lägger upp något för att jag tycker att det är av för dålig kvalité. Det finns ett antal filmade klipp som aldrig publicerats av den anledningen. Så genom att sänka ribban lite kanske jag kommer in i det och samtidigt kommer jag ju lära mig massor av att tvingas jobba med det varje dag.

Jag har skissat upp en arbetsplan, olika rubriker och huvudfokus för olika dagar. Samtidigt har jag inte velat filma i förväg utan vill att ni ska få hänga med mig hela vägen fram till jul (dumt eller smart, men tror gjort det medvetet för att inte hamna i prestationsträsket). Jag kommer dela med mig av vardagliga saker, träningstips, funderingar kring julen, funderingar kring kosten kring jul, träningspass att köra hemma och lite sånt. Vi får se lite vad det blir, en blandning har jag tänkt.

Första filmen är nu uppe på min kanal. Det blir spännande att se vad ni tycker och om ni är lika taggade som mig. Jag blir ju en dag före i planering men hoppas på att det blir bra. Så om du inte redan gör det, så kan jag tipsa om att prenumerera på min youtube-kanal så får du hänga med mig hela vägen fram till jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.