Nya utmaningar

Här om veckan blev jag tillfrågad om jag var intresserad av att vara assisterande tränare för Rynninges herrar, ett herrlag i div.3 i fotboll. Efter några dagars velande och funderande fram och tillbaka så valde jag att tacka ja. Det tar mycket tid att vara fotbollstränare. Men det är också jäkligt roligt.

Jag har aldrig tränat ett herrlag tidigare så det ska bli roligt. Alla säger att det är skillnad att träna herrar och damer. Det ska vara lättare att träna herrar. Så vi får se hur jag upplever det. Det kanske behövs att göra något annat. Testa på och utmana sig själv. Jag tackade ja på söndagen och på måndagen drog vi igång. Snabba puckar, men det är seriepremiär till helgen så bara att köra på. Jag kan inte ens alla namn ännu eller positioner så bara matar in information. Har satt mig in i arbetssättet, hur vi vill spela fotboll, mycket information men också roligt. Roligt att diskutera fotboll och roligt att vara på fotbollsplanen igen.

Var ju Fystränare för damerna i Rynninge förra året. Så G-vallen har jag koll på och det var kul att vara tillbaka, men ser fram emot att vara lite mer involverad i det taktiska och inte bara fotbollsfysen. Det är kul med variation.

Jag har hunnit varit med på lagaktivitet där vi körde Curling. Roligt, men svårt!

Det är märkligt ibland, hur fort det går. Ibland dyker frågor upp och från en vecka till en annan så får en skapa nya vanor och rutiner. Från att ha en ganska oplanerad vår har jag nu matcher varje helg att förhålla mig till. Det svänger och en vet aldrig vad som händer. Varken positivt eller negativt.

1 reaktion på ”Nya utmaningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.