Avokado macka med keso och gräslök

Mellanmål och enkla sådana är alltid sköna att ha några att välja bland. En avokado macka med keso och gräslök är en favorit här hemma. Tänkte bjuda på ett härligt recept att ta till som en snabb lunch eller ett matigare mellanmål. Allt beror på hur många mackor en gör ;) Det är enkelt, gott, går snabbt att slänga ihop och mättar bra.

keso och avokado

 

Avokado macka på grovt bröd med keso och gräslök. 

En enklare lunch eller ett gott mellanmål.

Ingredienser:

Grovt bröd t.ex rågbröd av något slag

Keso 100 gram

1 avokado

Gräslök

Salt och peppar efter smak

Tillagning: 

Fördela keson på mackorna, skiva avokadon och lägg över. Toppa med gräslök, salt och peppar efter smak.

avokado macka

Så gott och underskatta inte smakförhöjningen som salt och peppar ger! Jag har ofta med ett pepparkar i min väska.. något som jag fått för mig på senare tid. Nu under sommaren älskar jag att ge mina mackor en smakförhöjning med gräslök, men på vintern nöjer jag mig med salt och peppar.

2 reaktioner på ”Avokado macka med keso och gräslök

  1. Äter redan keso-avokado på lingongrova som en favorit…men har nu sett både dig och andra skriva om salt och peppar.
    Ska testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.