Min julhelg

Började fixa här med bilder och insåg att jag inte visat en endaste bild från min julhelg. Vi hade en lugn och mysig julafton, min mamma jobbade till halv tre så när hon kom hem så var det mesta redo, så vi kunde hugga in på julbordet. Efter julklappsutdelningen blev mamma och pappa nostalgiska (då mamma fick en skivspelare) så vi satt och pratade och lyssnade på gamla lp-skivor från 70-talet i flera timmar. Mysigt med andra ord. 
Det blev många julklappar i år, vår kära mamma har sagt de tre eller fyra senaste åren att ”I år blir det inga julklappar” men hon är inte så bra på att låta bli ;) Jag fick i alla fall precis sådant som jag behöver, hårsnoddar, träningskläder, en ny elvisp (råkat köra sönder min gamla när jag bakade), nytt täcke och kudde och det där största paketet innehåller ett sidobord som jag fick. Tittat på det sen i oktober så det var välkommet, ni måste få en bild, det är så fint! Känns som evigheter sen det var jul, men det är inte ens två veckor sen..
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.