Anmäld till Blogger Boot camp 2016

2016 första arbetsdag. Lite segt att ta sig upp imorse, har vänt lite på dygnet så var inte så otroligt lätt att somna igår. På dagens agenda är några timmar med jobb på kontoret följt av att massera. Jag har fixat och planerat lite för vad som ska göras i januari och även lite längre fram. Bland annat så har jag anmält mig till Blogger Boot camp . Enda sedan Anna berättade om eventet på PT-get go utbildningen förra året så har jag längtat (kunde inte åka förra året) och nu är min biljett inköpt. Riktigt peppad och ovan vid att ha saker planerade så långt i framåt. Jag måste verkligen börja planera lite mer långsiktigt ofta är min kalender maxad två veckor framåt och ekande tom restrerande. Lite mer framförhållning och inte skjuta upp allt för mycket så jag inte missar att anmäla mig till roliga aktiviteter och evenemang :) 
 
Är det någon av er som ska på Blogger Bootcamp? Ses vi där? 

8 reaktioner på ”Anmäld till Blogger Boot camp 2016

  1. Jag har visst också vänt på dygnet och hade otroligt svårt att somna i natt (men snart har man glömt bort det!)

    Jag funderar lite på att åka till Sthlm 12 mars…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.