Om mig

Mitt namn är Erika Lauri, 25 år ung, jag är en aktiv filur och har alltid varit det mer eller mindre. Idag driver jag Reach Your Goal, där jag på olika sätt motiverar och inspirerar till en hälsosam och aktiv vardag. Detta gör jag genom personlig träning, föreläsningar, online coaching, fystränare inom fotbollen och även som massör.
Jag älskar i princip all sport och har varit inne på att bli sportjournalist därav läste jag mediaprogrammet på gymnasiet. Efter studenten blev det en höst i USA som barnflicka för att fundera på vad jag ville göra. Under våren 2011 jobbade jag och kombinerade med att läsa lite kurser på distans, bland annat Ledarskap på individ och gruppnivå och Idrottsskador för idrottare och insåg att det här med träning och ledarskap verkligen är något som jag ville jobba med. Hösten 2011 började jag läsa på Tränarprogrammet vid Örebro Universitet, ett program som var skapt för mig, kurser jag fick med mig därifrån är:
Idrott A, inriktning träningslära, 30 högskolepoäng
Idrott B, Idrottsmedicin och fysisk aktivitet, 30 högskolepoäng
Idrottspsykologi och coaching, 30 högskolepoäng (idrott, B-nivå)
Träningslära inriktning hälsa och äldre, 30 högskolepoäng (idrott, C-nivå)
Träningslära inriktning prestation, 30 högskolepoäng (idrott, C-nivå)
Idrott C, inriktning träningslära, 30 högskolepoäng (idrott, C-nivå)
Om du vill läsa mer om vad utbildningen innebär kan du göra det här och här.
Jag brinner för träning och hälsa, i dagsläget gymmar och löptränar jag. Jag tränar för att jag tycker att det är kul och vet hur bra min kropp mår av det. Jag tror starkt på att alla kan hitta någon aktivitet som kan ta fram glädje och göra träning roligt och det är den glädjen som jag vill hjälpa andra att hitta. På den här bloggen får du läsa om min vardag med och utan träningen, men jag kommer även att dela med mig av träningstips, motivation och inspiration för att du ska hitta glädje i din träning! Jag delar även med mig om hur det är att driva eget och övriga tankar kring hälsa, träning och livets pussel.
Hösten 2012 bestämde jag mig för att leva som jag lär och därmed ändrade jag på min kost. Genom att börja tänka på vad jag äter och när jag äter har jag tappat en del i fettprocent och framförallt minskat mer än 10 cm i midjan! Hälsa handlar inte enbart om träning utan även om kost. Genom min egen resa där jag sökte väldigt mycket information för att kunna få en hälsosam och hållbar viktminskning, men även genom min utbildning har jag väldigt mycket kunskap kring kost kopplat till träning.
Idag driver jag som sagt mitt eget företag  Reach Your Goal där jag erbjuder personlig träning, kost- och träningsupplägg online, samt föreläser. Idag är jag fystränare i IK Sturehov Dam som har ett lag i Div 2 och ett utvecklingslag. Jag är även utbildad till diplomerad massör via friskvårdsgruppen sen 2012 och sen hösten 2015 hittar ni mig på Studio Green där jag masserar på halvtid. Jag har även en steg 1 instruktörsutbildning inom tyngdlyftning via Svenska tyngdlyftningsförbundet.
Om du är intresserad av att läsa mer om företaget eller nyfiken på ett träningsupplägg så kan du läsa mer om företaget här.
Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig, antingen kontaktar du mig via bloggen eller på mejlen info@reachyourgoal.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.