En rolig nyhet

Blev ni nyfikna i fredags när jag skrev om ett roligt möte? Nu är alla papper på skrivna så nu tänkte jag berätta vad det är jag har i görningen. Från och med oktober så hyr jag in mig på Studio Green som massör. Redan nu ligger det tider ute som är möjliga att boka, först till kvarn, det kommer fyllas på allt eftersom. Tanken är att jag ska massera på halvtid i kombination med min online-verksamhet och PT-verksamhet (sistnämnda kommer utvecklas i och med att jag slutar på actic, återkommer om det också). Så spännande och roligt, gänget på Studio Green känns trevligt och härligt, med liknande tänk kring hälsa och skönhet som mig, så det känns roligt. Nu återstår bara att inreda mitt behandlingsrum, fixa med lite administrativa detaljer och längta till första oktober. Har suttit på Pinterest och letat inspiration till mitt behandlingsrum, å så kul att få inreda lite, tänkte att ni ska få se bilder också under färdigställandet. Det känns roligt att få utveckla mitt företag och spännande att stå helt på egna ben, men jag tror att det kommer bli riktigt bra det här :) 

2 reaktioner på ”En rolig nyhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.