Tröst shopping

Nu har jag gjort mitt sista besök på gymmet, tömde mitt skåp och tränade gärnet. Det var lugnt på gymmet nästan tomt tänkte jag för mig själv, sen började jag nästan skratta, vi var säkert 100 om inte 200 personer på gymmet och jag tyckte att det var tomt, det säger lite om storleken på gymmet. Tänkte för mig själv på hur långa köer det skulle vara på friskhuset vid maskinerna om det var 200 personer där :P haha allt är verkligen relativt här i livet.

Efter gymmet hämtade Johanna upp mig och vi åkte till polaris, min sista shopping runda. Jag åt super god kyckling och ris. Jag prövade stövlarna som jag tittat på, rea med 20 dollar, men självklart fanns inte min storlek, prövade en storlek större och en storlek mindre, den större var för stor och den mindre för liten, min storlek hade varit perfekt.. :( Sen såg jag en plånbok, precis en sådan som jag letat efter i två år, till ett bra pris, men upptäckte att jag inte hade kvittot med mig till plånboken jag köpte i chicago så att jag hade kunnat gå och lämna tillbaka den och köpa min drömplånbok :( Så då gick jag och tröst shoppade en klänning och en bolero och sen åkte vi hem.

Jag är bra på att köpa klänningar, dålig på att köpa vardagskläder. Nu ska jag gräma mig över stövlarna och plånboken och sova. Sen så är allt glömt till imorgon ;)

1 reaktion på ”Tröst shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.