Off to Chicago

Jag har precis hängt upp en ljusslinga i trädgården, det blev inte så bra för förlängningssladden var så kort så en tredjedel av slingan är den bit som är från uttaget till busken som jag dekorerade :P Haha Vi får nog köpa en längre förlängningssladd :P

Har packat ihop lite kläder som ska med till Chicago eftersom vi åker imorgon på morgonen :) Det är kallt i Chicago sägs det så jag har bara varma kläder med mig. Datorn lämnar jag hemma jag orkar inte släpa på den och eftersom vi är hemma igen på söndag kväll så känns det bara onödigt. Jag ska lägga kameran på laddning så att jag kan ta massor av bilder. Har tagit över 1000 bilder under dessa tre månader och då har jag rensat bort en hel del bilder också, mina nya kamera har verkligen kommit till användning :)

Min sista helg i USA, känns som det kan bli en rolig sista helg, i övrigt är det blandade känslor inom mig just nu, men mer om det någon annan gång.

Ha en fin helg, så hörs vi när jag är tillbaka :)

Min namnsdag idag föresten, Anna, missar det när jag inte har som jag haft dom tre senaste åren, med tre klasskamrater som också heter Anna ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.