Vinterpromenader och lugnet

Vintern bestämde sig för att återkomma. Det blev otroligt härligt vinterväder och jag som bestämde mig för att jobba hemifrån idag passade på att ta en promenad i vinterlandskapet. Tanken var att jag skulle fixat håret och min utväxt idag, men frisören fick migrän så det får bli nästa vecka istället. Plötsligt fick jag nästan hela dagen oplanerad (hade skypemöte på förmiddagen) så bestämde mig för att jobba hemifrån och ta det lite lugnare. Jag jobbade 7:30-21:00 igår eftersom jag var iväg på mitt första uppdrag som fotbollsutvecklare igår och sådant blir kvälls eller helgjobb eftersom dom flesta föreningarna drivs ideellt är det då människor kan.

Vinterpromenad och träningspass

Eftersom solen sken på morgonen och förmiddagen och tempen stod på -2 så kändes det som att det var ett alldeles för underbart väder för att bara sitta inne. Jag packade därför väskan och tog mig en promenad i solen, passade på att göra ett ärende på vägen och vandrade sedan vidare till gymmet. Jag köpte gymkort förra veckan, kommer ha trippla kort under februari men sedan blir det tillbaka på två kort igen. Så passade på att titta in det nya gymmet under dagtid när det även är lite mindre folk nu när jag hade möjligheten. Det är inte riktigt klart ännu, all utrustning var inte på plats så känns skönt att jag kommer ha mitt andra gym under februari ut också. Däremot så kändes vikterna så lätta. Jag körde 6×3 på 60 kg. Jag var tvungen att kolla så att inte stången vägde 15 kg men det stod 20 kg på den med. Kanske var det min irritation på en man/kille på gymmet som fick mig att flyga upp. Tyvärr hade en sådan där ”machoman” hittat dit. Ni vet en sådan där som prompt ska komma fram och fråga om en vill ha hjälp (och på fel sätt, hänger över ens rack, pustar ut lite extra) och som stönar onödigt och onaturligt mycket för att få uppmärksamhet och som alldeles uppenbart är där för att ”Showa och visa upp sig och inte träna”. Han böjde i racket bredvid under min uppvärmning, men när jag lastade på så att jag också hade 60 kg (precis som honom) och inte stönade en endaste gång så bytte han plötsligt övning… vet inte om det hade något samband men det var rätt skönt, dock orkade han inte plocka undan vikterna efter sig så jag trodde där ett tag att han skulle fortsätta köra, men det skedde inte eller så fortsatte han när jag var klar. Ogillar sådana där machokillar, men tyvärr finns det ju fler eller färre på varendaste gym. Har ni råkat ut för några knasiga typer?

Så här vackert var det under förmiddagen. Efter lunch började det mulna på, så kanske får vi ännu mer snö?

 

2 reaktioner på ”Vinterpromenader och lugnet

    1. Tack, det var otroligt vackert igår, naturen gjorde det lätt att fotografera :) Å skönt, ja ibland är det extra skönt med flexi kontor :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.