Veckans peppande ord på vägen

Måndag och vi peppar igång med lite bra tankar att ha med sig in i veckan.

Hur behandlar du dig själv?

Hur går dina tankar till dig själv? Jag vet det känns som en klyscha, jaja jag skulle aldrig säga så till någon annan men… NEJ inget men. Var snäll mot dig själv. Du har säkert hört att vi i princip tänker samma tankar varje dag. Förstå då hur ofta du tänker negativt om dig själv om du tillåter det. Om vi tänker något väldigt ofta riskerar det att bli en självuppfyllande profetia. Det finns forskning för detta. Så börja idag, ta det jobbig steget att säg stopp när tankarna drar iväg.

Att vara sin egen PT

Jag använder knepet när det känns tungt och börjar vilja ge upp under träningen att jag tänker att jag är en PT-kund. Skulle jag säga till min PT-kund, nej men du är för svag för den här övningen vi skippar den? Nej jag hade pushat, peppat och om det behövs modifierat övningen. Men jag hade inte tillåtit min PT-kund att lägga av om jag vet att personen klarar det. Och jag vet att jag själv klarar så mycket mer än vad jag tror och jag känner min egen latmask. Även om jag älskar att träna så ska ni inte tro att jag inte jobbar med tankarna att jag inte orkar mer, nu ger jag upp, hoppar över det här och så vidare. Men då kliver jag in i min PT-roll och vänder tankarna. Tror ni att det gett resultat i min träning? Jajamensan! Så utmaningen denna vecka är att stoppa negativa tankar och behandla dig själv som du skulle behandla en vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.